Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ezüst kitűző

Ezüst kitűző

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Magyar Ápolási Egyesület Ezüst-kitűzővel és Elismerő oklevéllel jutalmazta Varróné Bánszki Máriát, a gyöngyösi Bugát Pál Kórház Bőrgyógyászati Gondozójának vezető asszisztensét. A Hatvanban megtartott ünnepségen méltatták 40 éves elhivatott munkáját.

Büszkén viseli az ezüst kitűzőt, a Magyar Ápolási Egyesület elismerését Varróné Bánszki Mária, a bőrgyógyászati gondozó vezető asszisztense. Azt mondja, mindig az emberekről való gondoskodás vezérelte.

A miskolci szakközépiskola elvégzése után, az egri kórház bőrgyógyászati osztályán kezdte a pályáját, ami nem kis kihívás volt pályakezdőként.

Ez meghatározó volt a munkája során. Jó szívvel gondol vissza régi kollégáira, akik segítettek neki abban, hogy megszeresse ezt a munkát. Gyöngyösön 1983 óta dolgozik a bőr- és nemibeteg gondozóban. 40 éve dolgozik elhivatottan, a rábízott betegek lelki-testi gyógyulásáért minden tőle telhetőt meg tesz. A Magyar Ápolási Egyesületnek 1989-től tagja. Példás életútja elismeréseként kapta meg az ezüst kitűzőt.


Tovább az archívumra