Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Bábfesztivál

Bábfesztivál

Nyolc óvoda több mint száz nagycsoportosa lépett színpadra a Felsővárosi Általános Iskolában. A Napraforgó Fesztivál a továbbtanulás előtt álló gyerekeknek és szülőknek szóló nyílt napok programsorozatának részét képezte.

Egy kis tornára invitálták társaikat és a szülőket a Dobó úti óvoda nagycsoportosai a Felsővárosi Általános Iskola Napraforgó Fesztiválján. A rendezvénynek már 20 éves hagyománya van, elsődleges célja, hogy a továbbtanulás előtt álló óvodások megismerkedjenek az iskolával.

Hirdetés

– Mivel vegyes csoportjaink vannak, így több helyen előfordul, hogy kisebb gyerekek is eljönnek. Nyilvánvaló, hogy az ilyenfajta szereplés más, mint az óvodai környezet, de én úgy gondolom, hogy évenként ez az 1-2 alkalom örömet szerez a gyerekeknek és szívesen készülnek, szívesen adják elő azt, amit eddig tanultak, amivel készültek – mondta Molnár Lászlóné, Gyöngyös Város Óvodái vezetője.

Az évszakok váltakozását mutatták be műsorukban a Platán Úti óvoda ovisai. A pedagógusok szerint fontos, hogy a gyerekek minél fiatalabb korban megszokják a nyilvános szereplést.

A Napraforgó Fesztiválon idén 8 gyöngyösi tagóvoda mutatkozott be. A műsorszámok után a tanítók kézműves foglalkozásokra várták a kicsiket és szüleiket.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
Közvetítés Gyöngyös város testületi üléséről – a közvetítés hosszától függően változhat műsorunk
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:15
Nap kérdése
18:17
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
G25 – gazdasági magazin
19:01
Reklám
19:04
Zamatos utazások - barangolások a gasztronómia világában 10. rész - Brazília
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
A szomszéd vár – turisztikai magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság