Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ingyen ölelés

Ingyen ölelés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Igazságkampányba kezdett a Jobbik Magyarország Mozgalom, hogy leleplezze a Fideszes korrupciót Magyarországon – ezt Bús Árpád Zsolt, a párt ifjúsági tagozatának országos alelnöke mondta el a gyöngyösi piacon tartott sajtótájékoztatóján.

Mészáros Lőrincet ábrázoló táblával érkezett a Jobbik stábja arra a sajtótájékoztatóval egybekötött akcióra, amelyben arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy – mint Bús Árpád Zsolt fogalmaz – Fideszes oligarchák lopják el Magyarországon a nép pénzét.

– Ehhez a kampányhoz csatlakozott egy akcióval a Jobbik ifjúsági tagozata is, melynek az a célja, hogy az itt mögöttem látható Mészáros Lőrinc táblát körbevisszük az országban, minden megyeszékhelyre, minden egyetemi városba, kampuszra eljuttatjuk, hogy a fiatalok megölelhessék, hátha rájuk ragad Pénztáros Lőrinc szerencséje és ők is sikeresek lesznek az életben – magyarázta.

A sajtótájékoztatón Bús Árpád Zsolt felsorolta a nagyvállalkozó Heves megyei érdekeltségit, valamint elmondta, hogy a fiatalok a jövőjüket külföldön képzelik el, nem tudnak vállalkozni sem, mert szerinte “a Fideszes földesurak nem csak a nép pénzét lopják el, hanem a fiatalok jövőjét is.”

– Mészáros Lőrincről köztudott, hogy közel 130 milliárd forintban érdekelt csak Heves megyében. Felhívtam a figyelmet arra, hogy a fiatalokat is érinti a Fideszes korrupció, hiszen ezért alacsonyak a bérek, ezért nincs elég pénz az oktatásra, ezért hagyják el a fiatalok Magyarországot -sorolta.

Bús Árpád Zsolt újra megemlítette, hogy a Jobbik kormányra kerülése esetén dupla büntetéssel sújtaná azokat a politikusokat, akiknél felmerül a korrupció gyanúja, valamit a politikusok családtagjait is vagyonosodási vizsgálatnak vetnék alá.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A keddi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Hit világa – vallási műsor
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Sport7 1. rész – sport magazin
19:01
Reklám
19:04
Sport7 2. rész – sport magazin
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Városháza – Jászárokszállás magazinja - ismétlés
20:12
Reklám
20:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság