Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az év praxisa

Az év praxisa

Gyöngyösi döntőse is van Az Év praxisa a Kárpát-medencében pályázatnak. Dr. Mangó Gabriellát páciensei jelölték a díjra és az Országos Tisztifőorvosi Hivatal döntése alapján jutott a legjobb 10 közé. Az elismerést az a háziorvos kapja meg, akire a legtöbb szavazat érkezik május 28-áig.

Tavasz-tündérként és csupa nagybetűs EMBERként is jellemezték történeteikben Az év praxisa pályázat gyöngyösi döntősét, dr. Mangó Gabriellát páciensei. A doktornőre 15 ajánlás érkezett.

– Nagyon szeretném megköszönni mind a jelölőknek, akik írtak történetet. Mert azért szerintem nagyon áldozatos munkát végzünk és odatesszük magunkat. Szívünket, lelkünket beleadjuk. De nem csak én, hanem Gyöngyösön az összes háziorvos, az összes orvos, aki a betegekért dolgozik. De az asszisztenseimet én kiemelném, mert ez egy csapatmunka. És nagyon örülök neki, hogy az Év praxisa pályázatnál, mikor összefoglalót írtak a praxisokról, ott külön kiemelték Arankát és Timit is, a két asszisztensemet, úgyhogy ez egy külön pluszt ad hozzá – mondta dr. Mangó Gabriella.

Hirdetés
cinema-bridge

A pályázatra minden eddiginél több, 350 történet érkezett betegektől. A 10 magyarországi és határon túli döntőst ezek alapján választotta ki az Országos Tisztifőorvosi Hivatal. Már csak erre a 20 háziorvosra lehet szavazni.

Az Év praxisa díjat tehát a legtöbb szavazatot összegyűjtő magyarországi és határon túli orvos nyeri el. A voksokat május 28-án éjfélig lehet leadni a www.evpraxisa.hu oldalon.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A szerdai adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
G25 – gazdasági magazin
19:01
Reklám
19:04
Sagittarius - Rejtett kincsek Magyarországon - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
A szomszéd vár – turisztikai magazin - ismétlés
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság