Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Világbajnok az Egressyben

Világbajnok az Egressyben

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Peonza világbajnok látogatott el az Egressy Béni Általános Iskolába a gyerekekhez a nyári szünet előtt. A trükközésekre alkalmas peonza a búgócsiga és a jojó kombinációjából jött létre. A gyerekek nagyon élvezték, hogy együtt pörgethettek a mexikói bajnokkal.

A spanyol számolás után közösen pörgették meg a peonzákat a gyerekek az Egressy Béni Általános Iskola udvarán. A készség- és ügyességfejlesztő őrület gyorsan teret hódított a gyerekek körében, sőt, már versenyeket is szerveznek a legügyesebbek számára. A peonza Salvador De La Rosa világbajnok szerint jó időtöltés a gyerekeknek, mert megtanulják, hogy nem csak x-boxon, play stationon lehet játszani, hanem például a parkokban, az utcákon a barátaikkal.

Hirdetés

Salvador De La Rosa peonza világbajnok mindent megtesz a folyamatos fejlődés érdekében, egy napot sem tölt el gyakorlás nélkül, átlagosan három órát gyakorol minden nap, új trükköket fejlesztve.

A peonza tehát egy olyan játék, ami képes kimozdítani a gyerekeket a virtuális világ varázsából és igazi közösségi élményt nyújt. Egy kis gyakorlásra pedig mindig lehet indokot találni, a meglévő trükkök mellett ugyanis mindig jelennek meg újak.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Nézőtér - kulturális magazin
19:07
Reklám
19:10
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2017. – Zárógála - Borostyán Néptáncegyüttes
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Kilátó – megyei magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság