Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kezdődik a szezon

Kezdődik a szezon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Itt a nyár, kezdődik a vakáció és ezzel egyidejűleg a Gyöngyösi strand nyitvatartási rendje is meghosszabbodik. Holnap már reggel 6 órától egészen este 19 óráig várják a strandolni vágyókat. Mostantól lép életbe a délutáni kedvezményes belépőjegy is, ami azt jelenti, hogy 15 óra után olcsóbban vehetik igénybe a szolgáltatásokat a gyöngyösi lakosok. A szervezők az úszó világbajnokság idejére egy led falat helyeznek majd ki az 50 méteres medence végéhez, így mindenki végigkövetheti az eseményeket.

Pancsolnak a gyerekek a Gyöngyösi strandon. Ma még 6 óráig tehették ezt meg, holnaptól azonban már eset 7 óráig. A vakációval együtt a szezon is kezdetét veszi.

– A Gyöngyösi strand a Sportfólió Kft. üzemeltetése alatt az elmúlt évek hagyományaihoz hűen a nyári vakációval nyitja meg úgymond a nyári nyitva tartási rendjét, hát ez azt jelenti, hogy már most a hétvégén este 19 óráig leszünk nyitva. El kell, hogy mondjam, hogy azért két hete már eléggé kellemes az időjárás, és erre reagálva mi a hétvégéken már este 7 óráig voltunk nyitva – sorolta Juhász Péter, a Sportfólió Kft. ügyvezetője.

Hirdetés
cinema-bridge

A tapasztalat azt mutatja, hogy a délután 3 és 7 óra között dupla annyi vendég érkezik a strandra – mondja Juhász Péter. Az ügyvezető kiemelte: nyári programok tekintetében sem lesz hiány. Rengeteg tornának és versenynek ad otthont majd a gyöngyösi strand, emellett pedig egy meglepetéssel is készülnek.

– Ugye az úszó világbajnokság azért bennünket is érint – hiszen akár ha azt mondom, hogy Csépe György lányáról, ugye úszóolimpikonról beszélek, Csépe Gabrielláról, aki háromszor volt olimpián, tehát megvannak a hagyományai az úszásnak Gyöngyösön – mi szeretnénk, hogy ha itt minden pillanatát élőben tudnák követni a lakosok és valószínűsíthetően egy ledfalat fogunk ide az 50 méteres medence végébe felállítani – magyarázta.

Érdemes tudni, hogy minden szombaton és vasárnap pedig utánpótlás korú gyermekeknek fognak focizni egészen július végéig. Ehhez még párosulni fog 3 országos röplabda-torna is.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Nézőtér - kulturális magazin
19:07
Reklám
19:10
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2017. – Zárógála - Borostyán Néptáncegyüttes
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Kilátó – megyei magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság