Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Tourist police

Tourist police

A rendőrök és a középiskolai tanulók, immár hagyományosan, Gyöngyösön is megkezdték nyári közös munkájukat. A korábbi évek pozitív tapasztalatai után, az idei évben is elindult a Tourist Police program, melynek fő célja a turizmus szempontjából frekventált településeken a közbiztonság megszilárdítása, a bűnözés elleni hatékony fellépés, továbbá a hazai és külföldi turisták személy- és vagyonbiztonságának biztosítása.

A szolgálatot teljesítő rendőrjárőrök a turisztikai főszezonban segítőket is kapnak a Tourist Police program keretében. Ilyenkor idegen nyelvet beszélő, középiskolás rendőrtanulókkal egészül ki a csapat. A közösségi szolgálatot ellátó diákok naponta járőröznek a belváros szívében.

Hirdetés
cinema-bridge

A program fő célja a városunkba látogató hazai és külföldi turisták személy- és vagyonbiztonságának megteremtése, a közbiztonság megszilárdítása, a bűnözés elleni hatékony fellépés.

A Tourist Police program egészen nyár végéig tart, így augusztusig találkozhatunk a rendőr tanulókkal. A járőrök szívesen veszik a fiatal kollégák segítségét, akik szívesen segítenek a hozzájuk fordulóknak.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A szerdai adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
G25 – gazdasági magazin
19:01
Reklám
19:04
Sagittarius - Rejtett kincsek Magyarországon - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
A szomszéd vár – turisztikai magazin - ismétlés
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság