Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fekete zaj

Fekete zaj

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Ismét jó hangulatban telt a negyedik alkalommal megrendezett Fekete Zaj Osztálykirándulás. A három estén át tartó minifesztiválon több mint 30 fellépő szórakoztatta a közönséget.

A zenei műfajpaletta széles skálájából válogathattak a Fekete Zaj Osztálykiránduláson a sötétebb hangzások szerelmesei. A fesztivál helyszínén egy kis-, valamint egy nagyszínpadon léptek fel a formációk.

A Fekete Zaj Osztálykirándulás lassacskán visszatér az éves rendszerességgel megtartott mátrai nyári programok közé, ugyanis immáron negyedik alkalommal rendezték meg a Fekete Zaj Fesztivál kistestvéreként emlegetett Osztálykirándulást.

A családias minifesztiválra az ország minden pontjából érkeztek együttesek, zenekedvelők. A csütörtöki nap első nagyszínpados fellépői között kapott helyet a Molnár Róbert Band.

A formáció visszajáró vendége a fesztiválnak, mivel elmondásuk szerint, a családias környezet, barátok feledhetetlenné tesznek minden koncertet.

A fesztivál szervezői remélik, hogy az Osztálykirándulás hagyománnyá válhat, és előbb-utóbb a Fekete Zaj Fesztivál is visszatérhet a Mátrában szervezett zenei programok közé.


Tovább az archívumra