Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Zárva a könyvtár

Zárva a könyvtár

Zárva tart a Vachot Sándor Központi Könyvtár augusztus 27-ig. Ettől függetlenül az olvasók nem maradnak könyvek nélkül, szerdán és pénteken az 1. sz. Fiókkönyvtár rendelkezésükre áll.

A zárva tartás alatt sem áll le a munka a könyvtárban, ilyenkor az épület belső részén a szükséges javításokat végzik el, a könyvek leltározására is sor kerül.

Hirdetés
cinema-bridge

– Hagyományosan augusztus hónapban bezár a könyvtárunk és ilyenkor kerül sor a könyvek portalanítására, a polcok tisztítására, a nagytakarításokra, a szőnyegtisztításra, a könyvek selejtezésére – részletezte Farkas István igazgató.

Azokat a könyveket, amit Erdélybe ajándékként küldenek, már szállíthatóvá tettek, több dobozban áll az alagsorban – mutatta az igazgató. A gyerekkönyvtári rendezvények sem maradnak el, a Fiókkönyvtár áll az esemény rendelkezésére.

– Aki olvasni szeretne, ő nekik rendelkezésre áll a fiókkönyvtárunk, a Platán úti Fiókkönyvtárunk, ahol változatlan szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre. Arra is van lehetőség, hogy bővítettebb szolgáltatásokat nyújtsunk most ilyenkor – tette hozzá.

Ha valaki olyan könyvet keres, ami a kisebb számú állományban nem megtalálható, megigényelheti és a központi könyvtárból leviszik – jegyezte meg az igazgató.

Egy sikeres pályázatról is beszámolt Farkas István: 3 millió forintot nyert a Fiókkönyvtár. Az összeget berendezés felújításra, bútorokra, felszerelési tárgyakra fordítják.


Tovább az archívumra

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Városháza – összefoglaló a jászárokszállási képviselőtestület üléséről
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:03
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság