Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Zárva a könyvtár

Zárva a könyvtár

Zárva tart a Vachot Sándor Központi Könyvtár augusztus 27-ig. Ettől függetlenül az olvasók nem maradnak könyvek nélkül, szerdán és pénteken az 1. sz. Fiókkönyvtár rendelkezésükre áll.

A zárva tartás alatt sem áll le a munka a könyvtárban, ilyenkor az épület belső részén a szükséges javításokat végzik el, a könyvek leltározására is sor kerül.

Hirdetés
cinema-bridge

– Hagyományosan augusztus hónapban bezár a könyvtárunk és ilyenkor kerül sor a könyvek portalanítására, a polcok tisztítására, a nagytakarításokra, a szőnyegtisztításra, a könyvek selejtezésére – részletezte Farkas István igazgató.

Azokat a könyveket, amit Erdélybe ajándékként küldenek, már szállíthatóvá tettek, több dobozban áll az alagsorban – mutatta az igazgató. A gyerekkönyvtári rendezvények sem maradnak el, a Fiókkönyvtár áll az esemény rendelkezésére.

– Aki olvasni szeretne, ő nekik rendelkezésre áll a fiókkönyvtárunk, a Platán úti Fiókkönyvtárunk, ahol változatlan szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre. Arra is van lehetőség, hogy bővítettebb szolgáltatásokat nyújtsunk most ilyenkor – tette hozzá.

Ha valaki olyan könyvet keres, ami a kisebb számú állományban nem megtalálható, megigényelheti és a központi könyvtárból leviszik – jegyezte meg az igazgató.

Egy sikeres pályázatról is beszámolt Farkas István: 3 millió forintot nyert a Fiókkönyvtár. Az összeget berendezés felújításra, bútorokra, felszerelési tárgyakra fordítják.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:08
Bushmanok - dokumentumfilm
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Kilátó - megyei magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság