Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Megkezdődött a tanszervásár

Megkezdődött a tanszervásár

Megkezdődött a tanszervásár. Közeledik a vakáció vége, bő egy hét van még iskolakezdésig, és ez már a boltokban is meglátszik, hiszen egyre többen keresik fel a papír-írószeres polcokat. A vásárlók idén is 20-30 ezer forintot költenek el átlagban iskolakezdés előtt. A nagyáruházakban főként a színes ceruzák, füzetek és tolltartók fogynak legjobban. Az igazi nagy roham azonban hónap végén várható, hiszen a szülők előre megkapják a szeptemberi családi pótlékot.

„A termék nem elérhető!” – jelzi a tábla. Az akciós iskolatáskákat nagyon hamar elkapkodták ebben a bevásárlóközpontban. Választékból nincs hiány, akár még 20-30 ezer forintért is kínálnak hátitáskát.
Vonalas füzet darabja 89 forintért, vagy 389-ért – itt is lehet válogatni. Nem mindegy, hogy milyen termék kerül a kosárba – vallják a vásárlók. Akad olyan, aki inkább az olcsóbb kategóriás tanszereket választja, de többen a minőségire voksolnak.

Hirdetés

Az üzletek augusztus elejétől széles választékkal várják a családokat, de az igazi nagy roham a hónap végégre várható a szakemberek szerint.


Tovább az archívumra