Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Felújították a játszóteret

Felújították a játszóteret

Felújította a Béke téri játszóteret a Jobbik Ifjúsági Tagozatának mintegy 10 aktivistája az Önkéntesség Hete programhoz kapcsolódóan. A festés és lazúrozás mellett, új játszótéri elemek beszerzése is célja a tagozatnak a jövőben. A napokban az Új Nap Egyesületnél is segédkeznek majd a fiatalok. Országosan közel 100 tagozat csatlakozott az akcióhoz.

Csiszolás, lazúrozás, festés – idén a Béke téri játszótér felújítását tűzte ki célul a Jobbik Ifjúsági Tagozata az Önkéntesség hetéhez kapcsolódva, közel 10 aktivista és tag részvételével.
A tagozat elnöke, Bús Árpád Zsolt kiemelte: mindemellett új eszközöket is kívánnak ide telepíteni a jövőben.

– A Béke tér a 9-es választó körzetben egy picikét elhanyagolt játszótér, az idei évben én a költségvetésben közel másfél millió forintot terveztem be játszótéri eszközök telepítésére, ebből kettő darab új játszóeszköz fog kerülni idei a Béke térre még az idei évben én bízom benne, hogy őszig sikerül telepíteni a játszóeszközöket. Szeretnénk megújítani ezt a játszóteret is – mondta el Bús Árpád Zsolt, a Jobbik Gyöngyösi Ifjúsági Tagozat elnöke.

Hirdetés
cinema-bridge

A helyi aktivisták második turnusban az Új Nap Egyesületnek szeretnének segíteni.

– Az Új Nap Egyesületnél fogunk önkéntes munkát vállalni jövő héten, illetve egy kisebb adományt viszünk nekik. El tudom azt is mondani, hogy az Új Nap Egyesület hagyomány lett a mi helyi szerepvállalásunkban, önkénteskedésünkben, hiszen azt hiszem, hogy nem is volt olyan esztendő, hogy ne vállaltunk volna valamilyen társadalmi vagy önkéntes munkát – tette hozzá az elnök.

Országosan közel 100 tagozat csatlakozott idén is az Önkéntesség hetéhez, melynek keretében különböző szociális intézményeket látogatnak meg, óvodai kerítéseket, és játszóeszközöket újítanak fel szeptember 8-a és 17-e között.


Tovább az archívumra

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Városháza – összefoglaló a jászárokszállási képviselőtestület üléséről
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:03
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság