Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Felújították a játszóteret

Felújították a játszóteret

Felújította a Béke téri játszóteret a Jobbik Ifjúsági Tagozatának mintegy 10 aktivistája az Önkéntesség Hete programhoz kapcsolódóan. A festés és lazúrozás mellett, új játszótéri elemek beszerzése is célja a tagozatnak a jövőben. A napokban az Új Nap Egyesületnél is segédkeznek majd a fiatalok. Országosan közel 100 tagozat csatlakozott az akcióhoz.

Csiszolás, lazúrozás, festés – idén a Béke téri játszótér felújítását tűzte ki célul a Jobbik Ifjúsági Tagozata az Önkéntesség hetéhez kapcsolódva, közel 10 aktivista és tag részvételével.
A tagozat elnöke, Bús Árpád Zsolt kiemelte: mindemellett új eszközöket is kívánnak ide telepíteni a jövőben.

– A Béke tér a 9-es választó körzetben egy picikét elhanyagolt játszótér, az idei évben én a költségvetésben közel másfél millió forintot terveztem be játszótéri eszközök telepítésére, ebből kettő darab új játszóeszköz fog kerülni idei a Béke térre még az idei évben én bízom benne, hogy őszig sikerül telepíteni a játszóeszközöket. Szeretnénk megújítani ezt a játszóteret is – mondta el Bús Árpád Zsolt, a Jobbik Gyöngyösi Ifjúsági Tagozat elnöke.

Hirdetés
cinema-bridge

A helyi aktivisták második turnusban az Új Nap Egyesületnek szeretnének segíteni.

– Az Új Nap Egyesületnél fogunk önkéntes munkát vállalni jövő héten, illetve egy kisebb adományt viszünk nekik. El tudom azt is mondani, hogy az Új Nap Egyesület hagyomány lett a mi helyi szerepvállalásunkban, önkénteskedésünkben, hiszen azt hiszem, hogy nem is volt olyan esztendő, hogy ne vállaltunk volna valamilyen társadalmi vagy önkéntes munkát – tette hozzá az elnök.

Országosan közel 100 tagozat csatlakozott idén is az Önkéntesség hetéhez, melynek keretében különböző szociális intézményeket látogatnak meg, óvodai kerítéseket, és játszóeszközöket újítanak fel szeptember 8-a és 17-e között.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:08
Bushmanok - dokumentumfilm
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Kilátó - megyei magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság