Kezdőlap » Hírek - Aktuális » TISPOL akció

TISPOL akció

A passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték a gyöngyösi rendőrök a város több pontján is ma délelőtt. A TISPOL SEATBELT európai szintű ellenőrzése során fokozott figyelmet fordítanak egyebek mellett a biztonsági övre és a gyermekbiztonsági rendszerek megfelelő használatára is. A rendőrök ezzel az akcióval a balesetben elhunytak számát, valamint a sérülések fokának csökkentését szeretnék elérni. Az akció holnapig tart.

Itt a Püspöki úton is ellenőriztek ma délelőtt a gyöngyösi rendőrök, mindezt a TISPOL európai szintű program keretében tették. Ott jártunkkor 4 autó sofőrje is szabályt sértett azzal, hogy nem kötötte be magát. Most kiemelt figyelmet fordítottak a passzív biztonsági eszközök használatára.

– Ez egy központi Európai Uniós fokozott ellenőrzés. Erről tudni kell, hogy most a passzív biztonsági eszközöket ellenőrizzük az illetékességi területen. Ebbe beletartozik nyilván a biztonsági öv, a bukósisak, de a gyermekbiztonsági rendszer is – sorolta Luzsi István r. őrnagy, a gyöngyösi rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztályának vezetője.

Hirdetés

Ez pedig már a Mérges út, ahol szintén ellenőrzést tartottak a rendőrök.

Az akció tegnap kezdődött, de az autósoknak még holnap is számítaniuk kell razziára – tájékoztatott Luzsi István közlekedésrendészeti osztályvezető.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:08
Bushmanok - dokumentumfilm
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Kilátó - megyei magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság