Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Családi nap Sástón

Családi nap Sástón

Az egészséges életmód jegyében szervezte meg családi napját az Oxigén Adrenalin Parkban a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves megyei tagozata. Szombaton félezernél is több kamarai dolgozó és családtagja sportolhatott, játszhatott, szórakozhatott a kamara első – de vélhetően nem utolsó – ilyen jellegű rendezvényén.

A családi napra a megyében élő kamarai tagokat és családtagjaikat hívták meg. A kamarának 3200 tagja van, közülük több mint 500-an jelentkeztek és jöttek el. Pogonyiné Kiss Irén megyei elnök azt mondja, a tavalyi nagy sikerű budapesti színházlátogatás után, amikor is 2500 kamarai tagjukat vitték el színházba, fogalmazódott meg az igény arra, hogy idén egy családi napot rendezzenek.

Eljöttek a mentősök is, mondván, az elsősegélynyújtás szabályait nem árt, ha az egészségügyi dolgozók családtagjai is ismerik. Szűcs György Lászlóné unokájával jött. Azt mondja, szeretnének minél több játékot kipróbálni.

Hirdetés
cinema-bridge

A fura kerékpárok nem csak a gyerekek számára jelentettek kihívást.

Ez volt a kamara első ilyen családi napja, de úgy néz ki, lesz folytatása, mondja az elnök, mivel a visszajelzések pozitívak. Az, hogy ingyenesen tölthettek el a többgyermekes családok egy teljes napot az adrenalin parkban, kipróbálhattak bármely játékelemet, és a szórakoztató programok mellé még egy jó ebédet is kaptak, nem csak élményt adott nekik, de jelentős megtakarítást is hozott a családi kasszának. Ez pedig így tanévkezdés után egyáltalán nem elhanyagolható dolog, mondják a szervezők.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Nézőtér - kulturális magazin
19:05
Reklám
19:08
Bushmanok - dokumentumfilm
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Kilátó - megyei magazin
20:12
Reklám
20:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság