Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Javaslatokat várnak a kitüntetésekre

Javaslatokat várnak a kitüntetésekre

Gyöngyös képviselő-testülete idén is várja a felterjesztéseket a Gyöngyös Város Szociális Ügyéért, valamint az Év sportolója és az Év sportszakembere elismerésekre. Az előbbire szeptember 30-ig, az utóbbi kettőre pedig október elsejéig lehet javaslatokat tenni. A kitüntetésekre bármely gyöngyösi állampolgár, a képviselő-testület bizottsága, a nemzetiségi önkormányzat, valamint szervezetek és alapítványok is felterjeszthetnek személyeket.

Ezek a képek még tavaly készültek a Gyöngyös Város Szociális Ügyéért kitüntetés ünnepélyes átadóján, akkor Rédeiné Gulyás Gabriella gondozónő kapta meg ezt az elismerést a várostól.

Most ismét várják a javaslatokat. A díjra való felterjesztést egészen szeptember 30-ig lehet megtenni.

Hirdetés

A kitüntetésre bármely gyöngyösi állampolgár, a képviselő-testület bizottsága, a nemzetiségi önkormányzat, valamint szervezetek és alapítványok is felterjeszthetnek személyeket.
Mindemellett két további kitüntetésre is várják a javaslatokat, mégpedig az Év sportolói, valamint az Év sportszakembere elismerésekre – mondta dr. Horváth Gábor.

– Annyit kell tudni, hogy az év sportolói még 3 kategóriára oszlik, tehát ismert az év női sportolója, az év férfi sportolója és az év csapata. 1-1 kitüntetés adományozható kategóriánként és természetesen itt is a Gyöngyös város sport mozgalmában kimagasló eredményeket, tevékenységet folytató sportszakemberekről, sportolókról van szó. És ehhez csatlakozik egyébként az év sportszakembere, tavaly adták ki az első 2 kitüntetést ezzel kapcsolatban – részletezte dr. Horváth Gábor intézményirányítási igazgató.

A felterjesztéseket október elsejéig várják.


Tovább az archívumra

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Városháza – összefoglaló a jászárokszállási képviselőtestület üléséről
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:03
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság