Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Nyílt nap a campuson

Nyílt nap a campuson

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Nyílt napon mutatkozott be a továbbtanulás előtt állóknak az Eszterházy Károly Egyetem gyöngyösi Károly Róbert Campusa. Hamarosan kezdődik a jelentkezési időszak. Akik lemaradtak az intézmény első nyíltnapjáról, de szeretnének megismerkedni a meghirdetett szakokkal, azok januárban még bepótolhatják.

37 alapszak, és 20 osztatlan tanárszak 74 szakpárja, 14 mesterképzés és 9 felsőoktatási szakképzési szak közül választhatnak azok a fiatalok, akik érettségi után az Eszterházy Károly Egyetem gyöngyösi Károly Róbert Campusán szeretnének továbbtanulni. Az intézmény hétfőn nyílt nappal várta az érdeklődőket.

– A tavalyi évhez hasonlóan valamennyi szakunkat hirdetjük, ugyanazokat a szakokat, amiket tavaly angol és magyar nyelven is hirdettünk idén is. Tehát a turizmus vendéglátásra, a gazdálkodás-menedzsmentre illetve a mezőgazdasági mérnök szakok idén angol nyelven is meg lesznek hirdetve hasonlóképpen a mesterképzéseinkhez – mondta el dr. Bujdosó Zoltán rektorhelyettes.

A nyílt napra érkezők közül a sokan már határozott elképzelésekkel érkeztek a választandó szakot illetően.

A jelentkezési időszak december 22-én kezdődik és február 15-ig tart. Ebben az időszakban még három alkalommal látogathatnak el a továbbtanulás előtt állók a Gyöngyösi Campusra. Január 22-én az egyetemi nyílt nap keretein belül mutatkozik be az intézmény, januárban és február elején pedig egy-egy szombati felvételi tájékoztatót tart majd a campus.


Tovább az archívumra