Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Tűzoltó Mikulás

Tűzoltó Mikulás

A Mikulás ma délelőtt a kórházban fekvő, betegeket is meglátogatta. A hatalmas puttonnyal érkező Télapó, a Heves Megyei Katasztrófavédelem közreműködésével, egy kosaras autó segítségével, az ablakon keresztül jutott be az egészségügyi intézménybe.

Érkeznek a gyöngyösi tűzoltók a Bugát Pál Kórházhoz. Jövetelük célja, azonban ezúttal nem a katasztrófa elhárítás volt, a kórházban fekvő betegeknek készültek meglepetéssel Mikulás napján.

A szakemberek egy kosaras autó segítségével emelkedtek fel a kórház ablakához a várakozók nem kis meglepetésére, hogy átadják a Mikulás ajándékait.

Hirdetés
cinema-bridge

Bohács János parancsnok-helyettes elmondta, fontos számukra ez a hagyomány, hiszen szeretnének egy kis vidámságot csempészni ebbe a napba azok számára is, akik a kórházban töltik ezt az ünnepet.

– Idén sem a megszokott módon érkezett a Mikulás a gyöngyösi Bugát Pál Kórház gyermekosztályára. A jó öregúr úgy döntött, hogy a gyöngyösi tűzoltók nagy piros emelőkosaras járművével jön a kis betegekhez. Ezzel a kezdeményezéssel a gyöngyösi kórház, a Heves Megyei Tűzoltószövetség és a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság célja az volt, hogy mosolyt csaljunk a kórházban lévő gyerekek arcára, ezzel is elősegítve gyógyulásukat – fogalmazott.

A gyermekosztály főorvosa, Dr. Halmen Mária elmondta, a kis betegek nagyon örültek a meglepetésnek és örömmel fogadták a Mikulást.

A Mikulás mindenkinek hozott ajándékot, így nemcsak a gyerekek, hanem az idősebbek is örülhettek a meglepetésnek.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:01
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Moziklip – mozi magazin
19:59
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság