Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Téli nyitvatartás a strandon

Téli nyitvatartás a strandon

A téli leállást és karbantartást követően ismét a megszokott nyitvatartással várja az érdeklődőket a dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand. Hétköznaponként reggel 6 órától egészen este 18 óráig lehet látogatni a komplexumot, hétvégén pedig 10 órától. A díjszabás minimálisan változott.

Úszásoktatáson vesznek részt a gyerekek, jakuzziznak az idősek – ismét megtelt a dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand. A karbantartási munkálatokat követően mától a megszokott nyitvatartási időben várják a látogatókat.

Hirdetés

– Az egész január eleje arról szólt itt a strandon, hogy megpróbáltak a fiúk mindent megtenni azért, hogy egy gyönyörű, kellemes környezetben tudják fogadni a vendégeket. A mai napig folyamatosan dolgoztak, leengedték az összes medencéből a vizet, fertőtlenítették, kitakarították, az egész uszodatér is szintén átesett ezen a fertőtlenítésen, a tisztításon. Burkolási munkálatokat, festési munkálatokat végeztek – sorolta Lukovszki Judit marketingmenedzser.

Kiemelte: kis mértékben az árak is változtak.

– Egy nagyon pici árváltozás történt, ez részben a kerekítésnek köszönhető, tehát most már minden 50-esre és 100-asra végződik. Illetve egy minimális 3 százalékos áremelés történt, úgyhogy szerintem igazából nem is lehet majd észrevenni – vélekedett.

Mostantól tehát hétköznaponként reggel 6 órától este 18 óráig, hétvégén pedig 10 órától szintén este 18 óráig várják a látogatókat egészen június közepéig.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A vasárnapi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
ko-Logikus - környezetvédelmi magazin
18:36
Reklám
18:40
Nézőtér - kulturális magazin
19:11
Reklám
19:14
Fejezetek Magyarország közlekedéstörténetéből 14. rész
19:44
Kilátó - megyei magazin
20:11
Reklám
20:14
pusztaszeri Nemzeti Történelmi Emlékpark - dokumentumfilm
20:30
Képújság