Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Visszalépett és kilép

Visszalépett és kilép

Lemondott országgyűlési képviselő jelöltségéről Hiesz György. Gyöngyös polgármestere sajtótájékoztatón jelentette be döntését, valamint azt, hogy kilép az MSZP-ből. A jövőben függetlenként folytatja a munkát a városért.

Sajtótájékoztatón jelentette be, mégsem indul az országgyűlési képviselői választáson Hiesz György. Gyöngyös polgármestere hangsúlyozta, a jövőben is a város érdekeit szem előtt tartva szeretné folytatni a munkát.

– Sok olyan dolog történt az elmúlt időben a szövetségkötés, listaállítás és nagyon sok minden, amit most nem lenne etikus részemről elmondani. Én eddig a pontig éreztem úgy, hogy lehet menni. Most még van elég idő ahhoz, hogy az ajánlószelvények gyűjtése előtt a párt meghozhatja azt a döntést, hogy kit indít helyettem. Én sok sikert kívánok neki – fogalmazott híradónknak.

Hiesz György emellett bejelentette azt is, hogy kilép az MSZP-ből és függetlenként folytatja tovább a munkát. A párt alapító tagjaként nem volt könnyű meghoznia és közölnie sem ezt a döntést.

– Kilépek a Magyar Szocialista Pártból és szeretném függetlenként folytatni és csak Gyöngyös javát szolgálni pártok fölött, de természetesen megőrizve azt, hogy baloldali voltam és baloldali leszek. Azokat az értékeket fogom képviselni, amiket eddig. Megpróbálok tényleg tisztességgel és normálisan, ahogy eddig is tettem és megszerezni az emberek bizalmát. Tényleg csak a városra, Gyöngyösre, a térségre koncentrálva, ahol azt gondolom, van pont elég munka és szolgálat, amit szeretnék tisztességgel elvégezni – mondta.

A döntést a gyöngyösi MSZP frakció elfogadta és az a jövőben sem fogja befolyásolni a közös munkát.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:01
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Moziklip - mozi magazin - ismétlés
19:59
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
20:09
Cimbaliband - Aki szeret
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság