Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Diplomaosztó

Diplomaosztó

Diplomát, mesterdiplomát és oklevelet vehettek át végzettségüktől függően azok, akik idén fejezték be tanulmányaikat a gyöngyösi Károly Róbert Campuson. Idén köszöntötték az intézmény, 1964-ben végzett első évfolyamát is. Ők aranydiplomát kaptak.

Ünnepélyes keretek között tettek esküt a gyöngyösi Károly Róbert Campus végzős hallgatói hétvégén a diplomaosztó és oklevélátadó ünnepségen. Idén az intézmény első végzős évfolyama is részt vett az eseményen és aranydiplomát vehettek át.

Az egykori hallgatókat Bujdosó Zoltán ünnepélyes keretek között köszöntötte. Az intézmény főigazgatója hangsúlyozta, a jövőben minden alkalommal sor kerül a jubileumi diplomák átadására.

Hirdetés

– Csillogó tekintetük azt az ifjúságot tükrözi most vissza tekintetükből, amit anno 53 évvel ezelőtt láthattak a szemükben. Köszönjük önöknek intézményünk szellemiségének alapjait, a letett köveket, az elkezdett és azóta hagyománnyá vált rendezvényeket, mindazt, ami ma a gyöngyösi felsőoktatás – fogalmazott.

A szőlész-borász képzés azóta is fontos helyen van az intézmény életében. Tóth Sándor is ezen a szakon végzett idén.

– Egy ösztöndíj kapcsán lehetőségem van kiutazni külföldi országba és ott gyakorlati tudást szerezni, úgyhogy augusztusban fogok Kaliforniába egy fél éves szakmai gyakorlatra, amit az iskola támogatásával és a tanáraim segítségével tudtam elnyerni ezt az ösztöndíjat, ami egyébként a Jövő borásza megtisztelő címmel járt együtt – mondta el.

Az ünnepség keretein belül Dr. Liptay Kálmán, az intézmény rektora, valamint Dr. Bujdosó Zoltán rektorhelyettese szokásokhoz hűen köszöntötte a 40 éves munkaviszonyt ünneplő és a nyugdíjba vonuló tanárokat is.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A csütörtöki adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Nápolyi 1. rész
19:01
Reklám
19:04
Nápolyi 2. rész
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Nápolyi 3. rész
20:12
Reklám
20:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság