Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Berze-bál

Berze-bál

Hagyományosan jótékonysági bállal zárta a farsangot a Berze Nagy János Gimnázium. Az oktatási intézmény mulatságán a diákok nem, a szülők viszont részt vettek. A több mint egymillió forintos bevételt padokra és nagyméretű vetítővászonra fordítja a bált szervező szülői munkaközösség.

Ebben az évben is jótékonysági farsangi bállal segítették a szülők a Berze Nagy János Gimnáziumot. Ez a mulatság hagyományosan a szülőknek szól, hiszen ők mint támogatók és az iskola munkatársai vesznek részt rajta. A bál a jó kedven kívül a közösségépítésről és az adakozásról szól – mondja Czinder Péter igazgató.

– Ezt a két dolgot jelenti elsősorban, meg természetesen azt, hogy ez közös lehetőség arra, hogy mulassunk, jól érezzük magunkat, de alapvetően ez a két legfontosabb feladat neki. Én nagyon hiszek abban, hogy az iskolát akkor lehet eredményesen működtetni és a gyerekek javára működtetni, ha az érintettek, az érdekeltek, akik a jó működésben érintettek, összefognak. És ezek közül a szülők és a tanárok a legfontosabb szövetségesek – vélekedett Czinder Péter.

Hirdetés

A tombola-felajánlásokból az első becslések alapján több mint egymillió forint gyűlt össze a bálon. Azt, hogy pontosan mire fordítsák az összeget, demokratikus módon, vagyis az érintettek véleményét kikérve döntötte el a bált szervező szülői munkaközösség.

– Megkérdezte az iskola a gyerekeket, hogy mire szeretnék hasznosítani ezt a bevételt. Padok fognak belőle vásárlásra kerülni az udvarra és a folyosókra, hogy ne a radiátoron és a földön üljenek a gyerekek, meg a könyvtárba egy nagyobb kivetítő vászon lesz – tudatta Nagyné Tóth Mária, az SZMK elnökhelyettese.

A főiskolán megrendezett mulatságon több mint kétszázan vettek részt.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A csütörtöki adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
19:01
Reklám
19:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Nápolyi 3. rész
20:12
Reklám
20:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság

Képújság