Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kérdőív a strandról

Kérdőív a strandról

A Gyöngyösi Sportfólió Kft. a város képviselő-testületének felkérésére kérdőívben mérte fel a Dr. Csépe György Uszoda és Termálstrand fejlesztési igényeit. Több mint ezren töltötték ki a tesztet, amely a fejlesztési kérdések mellett a strandlátogatottság gyakoriságára is rákérdezett. A kérdőívet bárki kitölthette anonim módon.

Közvélemény-kutatást tartott a Sportfólió Kft. hogy a lakosság hogyan látja a strand helyzetét, mivel elégedettek és mivel nem, illetve milyen fejlesztéseknek örülnének.

– Néhány napja ugye kint van ez, úgynevezett közkézen az internet és a Facebook segítségével. Engem megmondom őszintén nagyon meglepett, hogy már az első napokban 500-600-an töltötték ki ezt a tesztet. A tesztben többnyire olyan típusú kérdések vannak, hogy egyáltalán feltudjuk mérni azt is, hogy kik használják a strandot tehát nyilván van korosztályi kérdés, nyilván van strandlátogatottsági gyakorisági kérdés – magyarázta Juhász Péter ügyvezető igazgató.

Ezt követően pedig a konkrét fejlesztésekre kérdeztek rá. Ezek közt szerepelt a medencefejlesztés, különböző élményelemek kialakítása, szauna bővítése valamint pihenőtér létrehozása. A kérdőív igen komplex és sokoldalú, bárki kitölthette anonim módon.

– Úgy látom, hogy az emberek nagy érdeklődést mutatnak és lenne igény a változásra. Sőt azért olyan kérdést is feltettünk, hogy hajlandóak lennének-e több belépődíjat fizetni, ami azért a mai világban nyilván sarkalatos kérdés és erre is azt kell, hogy mondjam: pozitív válaszok jöttek – tette hozzá az igazgató.

A kérdőív kitöltés szűk egy héten belül lezárult, majd ezt követően kiértékelik is továbbítják az önkormányzat felé. Reményeik szerint a képviselő-testület több fejlesztést is jóvá fog hagyni és rövid időn belül megkezdődhetnek a munkálatok.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Városháza – összefoglaló a jászárokszállási képviselőtestület üléséről
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:04
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság