Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Campus büszkeségei

A Campus büszkeségei

Tudományos kiállítás nyílt Gyöngyösön az Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campusán. A témát a korábbi diákok szakmai sikerei adták, amit az egyetem tudományos programjának keretében tudtak megalapozni.

A kiállítás több mint 50, a tudományos életben sikeres egykori hallgató fotóját és eredményeit mutatja be, akik a gyöngyösi intézmény hallgatójaként értek el kimagasló eredményeket és sikereket az Országos Tudományos Diákköri Konferenciákon, országos pályázatokon, versenyeken.

A kiállítás megnyitóján több volt diák és tanár is felszólalt, akik elmondták, a TDK kiváló esélyt adott nekik a tanulmányi és a szakmai sikerek elérésében. Köszönetet mondtak a gyöngyösi középiskoláknak is, melyek együttműködésének köszönhetően sok diák választja a Károly Róbert campust.

Hirdetés

Bujdosó Zoltán azt mondta, a kiállítás egyik legfőbb célja az, hogy bemutassák, milyen komoly tudományos munka folyik az egyetemen, továbbá fontosnak tartja a diákok kutatómunkájának ösztönzését, és a tehetséggondozást is.

A program a tudományos felületen túl egy nagyon jó közösségi teret is biztosít a diákok számára, ami később a munkaerőpiacon is hasznosítható lehet.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A szerdai adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
G25 – gazdasági magazin
19:01
Reklám
19:04
Sagittarius - Rejtett kincsek Magyarországon - dokumentumfilm
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
A szomszéd vár – turisztikai magazin - ismétlés
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság