Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Játékváros

Játékváros

IX. alkalommal rendezték meg a Delfin gyermeknapot Gyöngyösön. A 3 napos programsorozat ezúttal nem csak a Fő téren várta a kicsiket és nagyokat, hanem a Jókai utca közepén is, ahol egy játékvárost állítottak fel. A rendhagyó megoldásra a Szent Bertalan Templom toronysisak rekonstrukciója miatt volt szükség. Több tucatnyi fellépő, sztárvendégek, táncos elemek, játék és egyebek mellett egy szépségverseny is várta az oda látogatókat.

A Dance Land Táncstúdió növendékeinek produkciója nyitotta meg a IX. alkalommal megrendezett Delfin gyermeknapot. Ezt követően dr. Tatár László, alpolgármester köszöntötte a jelenlévőket.

– Gyakorlatilag 2 és fél napig a gyerekeké a Fő tér, illetőleg most már a Jókai útig lezárva mindenféle attrakcióban részesülnek a mai gyerkőcök. Úgyhogy én nagyon jó esemény kívánok, jó szórakozást, felhőtlen baráti beszélgetéseket, játékot gyerekeknek – fogalmazott.

Felhőtlen szórakozásból pedig nem volt hiány. Ugrálóvár, sergő, kirakodó vásár és még labdaosztogatás is várta a kicsiket.

– Különböző koncertekkel, fellépőkkel a 3 nap folyamán – hát ezzel a zsúfolt kis gyermeknapi szösszenettel, amit úgy mi produkálni szoktunk. Természetesen lesz habparty, kutyás bemutató, triál bike show. Nagyon nagyon sok olyan eleme van a Delfin gyermeknapnak, ami nélkül szerintem elképzelhetetlen és zömében természetesen a Gyöngyösi tehetséges tánccsoportokat, egyesületeket szeretnénk bemutatni – mondta Pál Ivett szervező.

És ha már helyi tehetségek –bemutatkozott az első napon például a Hiszi a Piszi zenekar is.

Szombaton és vasárnap is rengeteg koncert és attrakció várta a családokat, fellépett például sokak nagy kedvence, Opitz Barbi is, aki egy tehetségkutató versenyt is megnyert.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2018. - Nyitógála 2. rész
14:58
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2018. - Nyitógála 3. rész
15:22
Cimbaliband Balkan Projekt - Temelia
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
William Ricketts emlékhelye - dokumentumfilm
16:03
A szomszéd vár – turisztikai magazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:34
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Rákász Gergely orgonál
19:03
Reklám
19:06
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:20
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:33
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság