Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Diáknap az Egressyben

Diáknap az Egressyben

Diáknapot rendeztek az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolában. Az évtizedes hagyománynak megfelelően a tanév vége felé közeledve, ezen a napon tanulás helyett vetélkedőkkel és zenés programokkal várják a diákokat.

Ugrálóvár, rendőrbemutató, arcfestés, csak néhány program a sok közül. Fontos, hogy legyen egy olyan nap a tanév során, amely csak a diákoké- mondja Lipkovics Gábor, az iskola igazgatója. Szerinte a közös játékok jó lehetőséget biztosítanak arra, hogy vidáman búcsúzhassanak a diákok a tanévtől. Ebből sokszor még a tanárok is kiveszik a részüket.

– A diákok számára egy lehetőség, hogy még egyszer kitombolják magukat és együtt játszanak, a tanárok számára pedig azért jó, hogy egy kicsit vidámabban, mosolyogva fejezzük be az évet – fogalmazott Lipkovics Gábor igazgató.

A diáknapot egész évben várják a diákok, és készülnek is rá. A 8. osztályosok kifejezetten versenyként élik meg ezt a napot, hiszen a tét az, hogy melyikük veszi át a hatalmat az iskola vezetésétől. Ennek megfelelően számos programnak az ötlete a diákok nevéhez fűződik.

– Természetesen a diákok várják és szervezkednek, próbálnak minden évben új programokat hozni. Arcfestés és ugrálóvár mellett a rendőrség és a tűzoltóság is itt volt – mondta el az igazató.

A tanárok remélik, hogy a diáknap hagyománya a jövőben is ugyanilyen vidám hangulatban folytatódhat, új ötletes programok kíséretében.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Városháza – összefoglaló a jászárokszállási képviselőtestület üléséről
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:04
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság