Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kékestetőn is muzsikált az erdő

Kékestetőn is muzsikált az erdő

Hetedik napján Kékestetőre érkezett a „Muzsikál az erdő” című rendezvénysorozat, amely az idei évben is színvonalas eseményekkel várta a kikapcsolódni vágyókat, szerte a Mátrában. Kékestetőn először egy szoborkiállítást rendeztek, később pedig két koncertet is megtekinthettek az érdeklődők.

A „Muzsikál az erdő” 15. évfordulóját ünnepli, így az idei programsorozat jubileumi meglepetésekkel és ünnepi pillanatokkal is készült. A 15 éve megfogalmazott gondolatok ehhez kapcsolódóan ma is aktuálisak. Céljuk, hogy a zene és a művészet erejével egyszerre kínáljanak kulturált szórakozást, és a környezettudatos életmód felé mozdítsák az embereket.

De nem csak Lénárt Gábor szobrai miatt volt érdemes ellátogatni Kékestetőre, hiszen Demeniv Mihály, a fiatal harmonikaművész különleges darabokkal készült a műsorában. Így például számos átirat is helyet kapott benne, amivel jól bemutathatta magának a hangszernek is a sokoldalúságát.

– Én is úgy gondolom, hogy különleges előadás volt, és nem csak az időjárás miatt. Olyan műsorral készültem, amelyek nem csak harmonikadarabok voltak, hanem olyan darabok is, amelyek zongorára, gitárra, orgonára lettek komponálva – mondta el.

A muzsikál az erdő rendezvénysorozata vasárnap Gyöngyöstarjánban zárult, jövő nyáron azonban ismét visszatér a Mátrába, így aki teheti, látogasson ki rá.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:01
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Moziklip - mozi magazin - ismétlés
19:59
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
20:09
Cimbaliband - Aki szeret
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság