Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ötvenhét új parkoló

Ötvenhét új parkoló

Mintegy 30 millió forint értékben, közel 60 parkoló épül városszerte az őszi időszakban. A mai napon elkezdődtek a munkálatok a Forrás utcában, de hamarosan parkolókat építenek a Verseny, a Mérges, a Ringsted, valamint a Püspöki úton. Két hét múlva pedig elkezdődhetnek az útfelújítási munkálatok is.

Összesen még 57 parkoló épül meg ebben az évben a városban. A Forrás utcában már javában tartanak a munkálatok. Ottjártunkkor is éppen dolgozott a munkagép.

– Gyakorlatilag ezt a városgondozás nyerte, négyegészvalahánytized millió forintért végzi ezt a munkát. Körülbelül két hét múlva lesz kész a 10 férőhelyes parkoló. Annyit még el kell, mondjak, hogy egyébként ez folyamatosan parkoló volt, csak ugye gyakorlatilag a zöld területet most legalizáljuk parkolóvá és megpróbálunk itt a hátam mögött lévő járdát is befejezni – mondta el Kévés Tamás alpolgármester.

Folyamatosan növelni kell a parkolóhelyek számát városszerte – mondja Molnár József, beruházási főelőadó, aki hozzátette: ezért is döntöttek úgy, hogy idén is folytatják a beruházást, és Gyöngyös több pontján alakítanak ki új parkolási lehetőségeket.

– Épül majd a Verseny utcában, ott folytatódik a megkezdett építés, ott 14 parkoló fog épülni, Gáspár Zsigmondon, a Mérges utca sarkán ott egy 8 férőhelyes parkoló fog épülni. A Ringsted utcában egy 15 férőhelyes parkoló fog épülni, valamint a Püspöki úton a templom előtt itt egy 10 férőhelyes parkoló fog épülni. Mint ahogy mondtam, a beruházás összege mintegy 30 millió forintba kerül – sorolta a részleteket.

A tervek szerint november végére befejeződnek a munkálatok. Jó hír, hogy jövő hét után, várhatóan az útfelújítási munkálatok is elkezdődnek majd – tudtuk meg Molnár Józseftől.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Városháza – összefoglaló a jászárokszállási képviselőtestület üléséről
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
16:04
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:34
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor - ismétlés
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin - ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin - ismétlés
19:35
Nápolyi 1. rész - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész - ismétlés
20:30
Képújság