Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Újabb MFB pont nyílt

Újabb MFB pont nyílt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Újabb ügyfélszolgálati pontot nyitott a Magyar Fejlesztési Bank egy gyöngyösi pénzintézetben. Céljuk, hogy minél közelebb hozzák a lakosokhoz a szolgáltatásokat. Így már városunkban 3 helyen várják a kis- és középvállalkozókat és a magánszemélyeket az európai uniós hitelek igénybe vételéhez.

Tovább bővült azoknak a pénzintézeteknek a köre, ahol a MFB által kínált hiteleket lehet igényelni a kis- és középvállalkozóknak valamint a magánszemélyeknek. Gyöngyösön már a 3. ilyen pont nyílt meg, az OTP gyöngyösi fiókjában is elérhető a szolgáltatás.

Az MFB már 8 hazai pénzintézettel áll kapcsolatban, hogy a lakosok minél több helyen igénybe tudják venni a szolgáltatást.

Az országos hálózat 642 MFB pontból áll. Az Európai Uniós pályázatok közvetítési díját nem a lakosság fizeti meg, hanem a Magyar Fejlesztési Bank- hangzott el az átadó ünnepségen, és a fejlesztési ciklusra, jelentős forrás, 700 milliárd Ft állnak rendelkezésre.

A lakosság részére jelenleg lakóépület energetikai korszerűsítésére szolgáló hitelkonstrukció fut, melynek keretében hőszigetelésekre, nyílászárócserére, napelem telepítésre tudják felhasználni az igénybe vett hitelt. Vállalkozások részére pedig kombinált, visszatérítendő és vissza nem térintendő lehetőségek is vannak. Az átadó ünnepségen Hiesz György elmondta, a pontok megnyitásával, az a szolgáltatás válik a lakosság számára elérhetővé, ami az utóbbi időben nagy népszerűségnek örvend.


Tovább az archívumra