Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Épül az edzőcsarnok

Épül az edzőcsarnok

Az ütemtervnek megfelelően halad a Dr. Fejes András Sportcsarnok mellett épülő új edzőcsarnok kivitelezése. Hamarosan beépítik a nyílászárókat, amellyel a vázszerkezet teljesen elkészül, ezt követően pedig a sporttalaj telepítését végzik el. Ez utóbbinál a legjobb minőség kiválasztására törekednek – mondta el televíziónknak Nagy Attila, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke.

Folyamatosan dolgoznak a munkások az új edzőcsarnok építésén. Elkészült a tetőszerkezet és a terveknek megfelelően zajlanak a belső munkálatok. Az épület melletti öltöző kialakítása is jó ütemben zajlik, így várhatóan a tervezett időpontra elkészül a létesítmény – mondja Nagy Attila a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke

A műszaki kivitelezést követően az egyik legfontosabb feladat tehát a megfelelő spottalaj kiválasztása, amely során az ár helyett várhatóan a minőséget veszik figyelembe.

– Ez egy gyors folyamat. Begyűjtöttük az árajánlatokat, igazából csak azt kell eldönteni, hogy a legjobb sporttalajt választjuk-e, vagy egy kicsit gyengébbet, de azt gondolom, hogy mi a legjobb minőséget fogjuk választani és szerintem május 31-ig a teljes beruházás meg fog valósulni – részletezte Nagy Attila.

Az új edzőcsarnok felépítésével jóval nagyobb lehetősége lesz a kézilabda klub utánpótláscsapatainak, illetve más sportágak sportolóinak a tréningekre. A felnőtt csapat viszont továbbra is a Dr. Fejes András Sportcsarnokban tartja majd az edzéseit.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A keddi adás ismétlése
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális – hírek röviden
18:02
Hit világa – vallási műsor
18:14
Nap kérdése
18:16
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Sport7 1. rész – sport magazin
19:01
Reklám
19:04
Sport7 2. rész – sport magazin
19:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Városháza – Jászárokszállás magazinja
20:08
Gerendás Péter koncert
20:12
Reklám
20:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság