Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fejlesztés a Hatáspont Tanodában

Fejlesztés a Hatáspont Tanodában

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Egy bevásárlóközpont zsetonos szavazásán 100 ezer forintot, egy a város által szervezett pályázaton pedig további 40 ezret nyert a Hatáspont Tanoda Együttható Egyesület. A befolyt összegből érzékenyítő napot, valamint foglalkozásokat szeretnének lebonyolítani, illetve egy tanodák közötti versenyt is – tudtuk meg Nagy Melindától. A nyári szünetben több kirándulásra is mennek majd a gyerekek, melyet az egyesület finanszíroz, hiszen legtöbbjük nem teheti meg, hogy a Balatonnál nyaraljon.

Egy dalt gyakorolnak a gyerekek a Hatáspont Tanodában. Többségük hamarosan utazik majd Bulgáriába és egy meglepetés énekkel készülnek. Az egyesület folyamatosan arra törekszik, hogy különböző eszközökkel fejlesszék az idejáró fiatalokat, ezért is vesznek részt pályázatokon. Nemrégiben sikerült is nyerniük 100 ezer forintot egy áruházlánc akcióján.

– Említettem a szerződést, abban fogjuk majd letisztázni, hogy akkor mi az, ami belefér ebbe a keretbe, mert nyilvánvalóan 100 ezer forintból 3 tanárnak fizetése meg az érzékenyítő nap ez így együtt nem fog menni. De szeretnénk az érzékenyítő napot mindenképpen megcsinálni és valamennyi foglalkozást lebonyolítani ennek keretében – mondta el Nagy Melinda tanodavezető.

További 40 ezer forintot is nyertek, mégpedig Gyöngyös város pályázatán.

– Egy tanodák közötti verseny lesz – azt fogunk belőle megvalósítani, ami itt a megyében és mi fogjuk hozzá adni igazából a helyszínt, és akkor a gyerekek jönnek és szépkiejtési, olvasási verseny a terv, hogy az fog megvalósulni belőle – tette hozzá.

A nyári szünet alatt sincs megállás az egyesület számára, hiszen a táborokat követően délutáni foglalkozásokat tartanak, emellett több kirándulásuk is lesz, többek között a Balatonhoz is mennek – emelte ki a tanodavezető.


Tovább az archívumra