Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kórházi látogatás

Kórházi látogatás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Mátraaljai Munkaadók Egyesületének tagjai megtekintették a gyöngyösi kórház nemrégiben átadott új szárnyát. A vendégeket Weisz Péter kórházigazgató kalauzolta, aki hangsúlyozta, továbbra is a város egyik legnagyobb munkáltatója kívánnak maradni, ehhez pedig hozzájárul az is, hogy a munkavállalókat és a beteget is kiváló körülmények várják.

A kórház új szárnya előtt várta Weisz Péter a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének tagjait. A kórházigazgató a bejárás során kiemelte, a város egyik legnagyobb munkáltatójaként is fontosnak tartja a kórház és a munkaadók közötti jó viszonyt.

– Mindig örömmel találkozok a Gyöngyös város értékét, értékrendjét, lakóit és a vállalkozását képviselő emberekkel, hiszen a kórház Gyöngyös szűken vett városának az egyik legnagyobb munkáltatója, tehát nagyon fontos a jó kommunikáció a város és lakói, a vállalkozók és a kórház között – fogalmazott az igazgató.

A kórházbejárás során az igazgató elmondta, a betegek várakozási ideje jelentősen csökkent az új szárny átadásával, így ebben az ország élvonalához tartozik, ezek a körülmények pedig a gyorsabb gyógyulást is elősegítik. Weisz Péter kiemelte még, hogy lokálpatriótaként a gyöngyösiek érdekeit is igyekszik figyelembe venni.

– Mindenben szeretném, ha a gyöngyösiek élveznének előnyt a kórházban. Nem csak a gyöngyösi betegek, a gyöngyösi vállalkozók és a dolgozók nagy többsége, ha lehet, Gyöngyösről kerüljön ki, hiszen az a célunk, hogy Gyöngyös legnagyobb foglalkoztatója maradjon és legyen a kórház – sorolta.

A munkaadók egyesületének képviseletében Báry Péter elmondta, szinte végig figyelemmel kísérték az új szárny beindítását. A cégvezető is hangsúlyozta, hogy a kiváló munkakörülmények megteremtése nélkül sem üzleti vállalkozás, sem a város nem működhet hatékonyan.

– A munkaadók mindenre igyekeznek figyelni, hiszen az ő hátuk mögött lévő emberek ellátása, háttere borzasztó fontos. Mindig szem előtt tartjuk azt, hogy új értéket természetesen csak a dolgozóink képesek előállítani. Ha a dolgozók nem érzik jól magukat, nem egészségesek, akkor ezek a cégek nem fognak működni és a város sem fog működni – vélekedett.

Weisz Péter a kórházbejárás során nem csak a jelenről, hanem a kórház távolabbi fejlesztéseinek terveiről is beszámolt, ám az erre benyújtott pályázatoknak csak később lesz eredménye.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:01
Aktuális – hírek röviden
09:02
Mesemondó - Pöttöm Panna 1. rész
09:11
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. - Muzsla Néptáncegyüttes
09:17
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:35
Nézőtér - kulturális magazin
10:04
Reklám
10:06
Itt vagyunk – Alkotunk és előadunk - dokumentumfilm
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:45
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Seychelle szigetek
11:10
Operagála 2021. (részlet)
11:12
Reklám
11:15
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mesemondó - Pöttöm Panna 2. rész
18:12
GYÖNGYike Folklórfesztivál 2021. - Vidróczki Néptáncegyüttes
18:17
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:35
Döntés előtt 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Döntés előtt 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:45
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:51
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
20:05
Világörökség - Lillafüred 
20:12
Reklám
20:15
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság