Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kórházi látogatás

Kórházi látogatás

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A Mátraaljai Munkaadók Egyesületének tagjai megtekintették a gyöngyösi kórház nemrégiben átadott új szárnyát. A vendégeket Weisz Péter kórházigazgató kalauzolta, aki hangsúlyozta, továbbra is a város egyik legnagyobb munkáltatója kívánnak maradni, ehhez pedig hozzájárul az is, hogy a munkavállalókat és a beteget is kiváló körülmények várják.

A kórház új szárnya előtt várta Weisz Péter a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének tagjait. A kórházigazgató a bejárás során kiemelte, a város egyik legnagyobb munkáltatójaként is fontosnak tartja a kórház és a munkaadók közötti jó viszonyt.

– Mindig örömmel találkozok a Gyöngyös város értékét, értékrendjét, lakóit és a vállalkozását képviselő emberekkel, hiszen a kórház Gyöngyös szűken vett városának az egyik legnagyobb munkáltatója, tehát nagyon fontos a jó kommunikáció a város és lakói, a vállalkozók és a kórház között – fogalmazott az igazgató.

A kórházbejárás során az igazgató elmondta, a betegek várakozási ideje jelentősen csökkent az új szárny átadásával, így ebben az ország élvonalához tartozik, ezek a körülmények pedig a gyorsabb gyógyulást is elősegítik. Weisz Péter kiemelte még, hogy lokálpatriótaként a gyöngyösiek érdekeit is igyekszik figyelembe venni.

– Mindenben szeretném, ha a gyöngyösiek élveznének előnyt a kórházban. Nem csak a gyöngyösi betegek, a gyöngyösi vállalkozók és a dolgozók nagy többsége, ha lehet, Gyöngyösről kerüljön ki, hiszen az a célunk, hogy Gyöngyös legnagyobb foglalkoztatója maradjon és legyen a kórház – sorolta.

A munkaadók egyesületének képviseletében Báry Péter elmondta, szinte végig figyelemmel kísérték az új szárny beindítását. A cégvezető is hangsúlyozta, hogy a kiváló munkakörülmények megteremtése nélkül sem üzleti vállalkozás, sem a város nem működhet hatékonyan.

– A munkaadók mindenre igyekeznek figyelni, hiszen az ő hátuk mögött lévő emberek ellátása, háttere borzasztó fontos. Mindig szem előtt tartjuk azt, hogy új értéket természetesen csak a dolgozóink képesek előállítani. Ha a dolgozók nem érzik jól magukat, nem egészségesek, akkor ezek a cégek nem fognak működni és a város sem fog működni – vélekedett.

Weisz Péter a kórházbejárás során nem csak a jelenről, hanem a kórház távolabbi fejlesztéseinek terveiről is beszámolt, ám az erre benyújtott pályázatoknak csak később lesz eredménye.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Villanófényben a Mátra - dokumentumfilm
14:54
Gyöngyös 1956 - dokumentumfilm
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Nemzeti Regatta 2019.
16:08
Fórum 1. rész – közéleti magazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:33
Fórum 2. rész – közéleti magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Hit világa – vallási műsor – ismétlés
18:13
Világörökség_Lillafüred
18:20
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:40
Sport7 1. rész – sport magazin – ismétlés
19:06
Reklám
19:09
Sport7 2. rész – sport magazin – ismétlés
19:35
Összefoglaló a gyöngyösi ’56-os megemlékezésről - ismétlés
20:01
Reklám
20:04
Nápolyi 2. rész – ismétlés
20:30
Képújság