Kezdőlap » Hírek - Aktuális » MaMajális

MaMajális

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Idén az Anyák napja és majális egy napra esett, ezért MAMAjális elnevezéssel egész napos programok, koncertek, vidámpark, kézműveskedés, arcfestés és számos kikapcsolódási lehetőség várta a családokat a Főtéren. A Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület, az Új Nap Egyesület és a Societas Gyöngyös közös szervezésében megvalósult rendezvényre – a jó időnek is köszönhetően – nagyon sokan látogattak ki.

A kisgyerekesek és családosok szórakoztatása volt a középpontjában az idei gyöngyösi majálisnak, ahol olyan sztárfellépők is színpadra álltak, mint Balássy Betty és Varga Feri, egykori megasztárosok.

Persze nincs főtéri szórakozás tánc és táncosok nélkül sem: felléptek a zumbások, Gyöngyösi Mazsorett Együttes apróságai, az akrobatikus rock ’n rollosok, és a Black Jam Tánc Egyesület hip-hop táncosai is.

A gyerekek közelebbről megvizsgálhatták a Kékes Kutató-Mentők eszközeit, mini vidámparkozhattak, csillámtetováltathattak, arcot festethettek, ehettek-ihattak kedvükre ezen a napon.

Igazi civil összefogással valósult meg ez a rendezvény: a rengeteg támogató mellett a főbb szervezők Orosz Bálint János, a Societas alelnöke, Pál Ivett, az Új Nap Egyesület elnöke, és Veres Andrea, a Mátrai Gyöngyszem Nagycsaládos Egyesület elnöke volt.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor