A 3.alkalommal életre hívott megmérettetés vadétel főzőversennyel is
kiegészül. A szakma örömmel veszi a lehetőséget, hogy bemutathatják
sajátkészítésű boraikat, és valódi gyümölcs alapanyagból készült pálinkáikat,
és megfőzhetik legjobb vadétel specialitásukat.
A zsűri azt is bírálja
majd, hogy melyik ital illik leginkább a vadakból készített ételekhez. Az
élőkészületek már javában tartanak, az Országos Magyar Vadászkamara Borsod,
Heves és Nógrád megyei területi szervezetei, a megyei vadászok, vadgazdálkodók,
természetvédők, a Károly Róbert Főiskola valamint a Mátra Szakképző Iskola az
eddigieknél is nagyobb szabású gasztronómiai versenyt szervez.
A bor- és pálinkaversenyt február 7-én, a vadétel főző
versenyt február 15-én rendezik meg Mátrafüreden, a Mátra Szakképző Iskola
épületében, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Pásztor Csilla