Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Fodor Gábor szerint a kormánypártok között kialakult koalíciós vitán túl súlyos hitelvesztési válságon is úrrá kell venni a vezető politikusoknak Magyarországon

Fodor Gábor szerint a kormánypártok között kialakult koalíciós vitán túl súlyos hitelvesztési válságon is úrrá kell venni a vezető politikusoknak Magyarországon

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A miniszter még lát esélyt a megegyezésre.

A koalíciós válság tekintetében Fodor Gábor elmondta: felelős politikusként kell viselkedniük ebben a helyzetben. A kormánypártoknak azt kell bizonyítaniuk az emberek számára, hogy a legjobb meggyőződésükkel vannak amellett, hogy az ország kormányozható legyen.

 

Fodor Gábor szerint az SzDSz-nek arra kell törekednie, hogy mindent megtegyen az értelmes, okos kormányzás érdekében. Ha úgy látják, ez nem folytatható, akkor föl kell állni és tovább kell lépni. Abban az esetben pedig végig kell gondolniuk a többi párttal, akár a fidesz-szel való együttműködés lehetőségét is.

 

A miniszter szerint az biztos: súlyos hitelvesztési válság van Magyarországon és a politikai erőknek elsősorban azon kell dolgozniuk, hogy ezt helyzetet helyreállítsák.   

 
Endrész Beáta


Tovább az archívumra