Mint arról korábban beszámoltunk, a 36 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy hét gyermek- és fiatalkorú lányt zaklatott szexuálisan - köztük a saját 14 éves lányát is, aki végül megszökött" /> Mint arról korábban beszámoltunk, a 36 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy hét gyermek- és fiatalkorú lányt zaklatott szexuálisan - köztük a saját 14 éves lányát is, aki végül megszökött" />

Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ecséd 37 polgárőre ma este dönt arról, kizárják-e a falu polgárőr egyesületéből a molesztálással vádolt K. Istvánt

Ecséd 37 polgárőre ma este dönt arról, kizárják-e a falu polgárőr egyesületéből a molesztálással vádolt K. Istvánt

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mint arról korábban beszámoltunk, a 36 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy hét gyermek- és fiatalkorú lányt zaklatott szexuálisan – köztük a saját 14 éves lányát is, aki végül megszökött a molesztálás elől.

 

Az ecsédi ügyben már megszólalt az Országos Polgárőr Szövetség is. Szántó Gábor, a szervezet sajtófőnöke közleményben tudatta: a több mint 80 ezer tagot tömörítő mozgalom életében nem történt még ilyen szégyenletes esemény. A férfit már lefokozták, s várhatóan a helyi polgárőrségből is kizárják.

 

 

Süki Lóránt, a falu polgármestere egyelőre nem minősíti a történteket, de polgárőrként megerősítette a kizárás szándékát.

 

 

Süki Lóránt hozzátette: a helyi önkormányzat hivatalos jelzést vagy értesítést nem kapott a molesztálás kapcsán. A férfi a gyanú szerint a temető mellé, egy ehhez hasonló elhagyatott házba vitte magával a lányokat. Az ecsédiek megosztottak abban, hogy igaz-e a zaklatás. Biztosat senki sem tud.

 

 

Soltész Bálint, az ügyben nyomozó megyei rendőrkapitányság sajtószóvivője közölte: felkészültek arra is, hogy további gyermekek jelentkeznek az ügyben. A pszichológus szakértő szakvéleménye alapján az eddigi hat sértett életszerűen adják elő a történteket, mindannyian szexuális zaklatásról, fajtalanságról és nemi erőszakról számoltak be. A férfi előzetes letartóztatásban van, és információink szerint a kihallgatásán mindent tagadott.

 

 

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2008-04-15 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:00
Nyitott Egyetem - ismeretterjesztő sorozat
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:51
"Víg Ecsédre gyertek házasodni…" - dokumentumfilm az ecsédi lakodalmas hagyományokról
16:31
Reklám
16:34
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:22
Reklám
18:25
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Zongoraavató hangverseny (részlet)
19:09
Reklám
19:12
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:24
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:37
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:05
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság