Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A Jászárokszállási Ipartestület is megemlékezett az 1956-os forradalomban elhunyt társaikról

A Jászárokszállási Ipartestület is megemlékezett az 1956-os forradalomban elhunyt társaikról

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Emléklappal ajándékozták meg két társukat, Mudris Sándort pedig ezüstgyűrűvel jutalmazták 25 éves munkájának elismeréséül.Október 23.-a idén nem csak a megemlékezés dátuma, hanem örömünnep is a Jászárokszállási Ipartestület számára, hiszen a saját klubhelységbe költözhettek. A jól megszokott tanácskozásokat és összejöveteleket itt tarthatják majd ezután.

A másfél év múlva 100 esztendős Ipartestület idén 3 tagját is köszöntötte. Borbás Gyuláné 25 éves munkájáért, Terenyei Ferenc pedig 20 éves munkájáért kapott emléklapot. Mudris Sándor Kisipari- vállalkozói munkájáért részesült elismerésben és átvehetett egy ezüst gyűrűt is. Az elmúlt nehéz évekre boldogan emlékszik vissza.

Jelképesen egy biliárdgolyó ellövésével az ipartestület elnöke, hivatalosan is megnyitotta a helyiség kapuit társai előtt, majd az elmaradhatatlan lángossal és beszélgetéssel folytatták a megemlékezést.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-10-24 )

Tovább az archívumra