Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Pál László személyében új név került fel az Év erdésze falra az Erdészeti Szakközépiskolában

Pál László személyében új név került fel az Év erdésze falra az Erdészeti Szakközépiskolában

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A táblát a hagyományokhoz hűen Benedek Fülöp a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezérigazgató- helyettese helyezte el az előző három verseny győztesei mellé.

Az Országos Erdészeti Egyesület kétévente rendezi meg azt a nagyszabású erdész- vadász vetélkedőt, amelyen az ország legkiválóbb szakemberei vesznek részt. 2002-ben indult a verseny, azóta Pál László a negyedik, aki megkaphatta az Év Erdésze kitüntetést. A versenyt június 12.-én és 13.-án rendezték meg. Az első nap elméletből, a második nap pedig gyakorlatból méredtetek meg magukat a versenyzők.
Benedek Fülöp vezérigazgató- helyettes elmondta, az erdőnek nagy szerepe van az életünkben, ezért a jövőben az erdész- vadász szakma meghatározó lesz. Szerinte ez a kitüntetés maga a szakmai megbecsülés.
A Mátra Szakképző iskola minden győztest tisztel és népszerűsít. Akkor is ha a nyertesek nem az intézmény falai közül kerültek ki.
Az erdész szakma egy élethivatás- tették hozzá a megjelentek, és remélik jövőre újabb névvel gyarapodhat az É v Erdésze fal az Erdészeti Szakközépiskolában.

Dely Martina


Az Aktuális napi hírei (2008-11-06 )

Tovább az archívumra