Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Jégbor készítéssel kísérletezik egy markazi borászat

Jégbor készítéssel kísérletezik egy markazi borászat

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A magas cukortartalmú töppedt szőlőt, fagyott állapotában korán reggel szedték, hogy a lehető legjobb minőségű nedűt produkálhassák. A Mátraalján nem szokványos eljárás, amibe a markazi szakemberek belevágtak.

A magas cukortartalmú töppedt szőlőt, fagyott állapotában korán reggel szedték, hogy a lehető legjobb minőségű nedűt produkálhassák. A Mátraalján nem szokványos eljárás, amibe a markazi szakemberek belevágtak.

Pásztor Csilla


Az Aktuális napi hírei (2008-12-01 )

Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
09:00
A hétfői adás ismétlése
09:00
Műsorismertetés
09:01
Aktuális - hírek röviden
09:02
Mese - A tulipánná változott királyfi
09:15
Cimbaliband és Danics Dóra & Gera Attila - Ederlezi és Balkánia
09:18
Reklám
09:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
09:36
Nézőtér - kulturális magazin
10:06
Reklám
10:09
Szigetmonostor a béke szigete - dokumentumfilm
10:30
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
10:46
Egy nap a világ - utifilm sorozat - Egyiptom_1. rész
11:12
Reklám
11:14
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
11:30
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Aktuális - hírek röviden
18:02
Mese - A bolond falu
18:12
Zongoraavató hangverseny (részlet)
18:18
Reklám
18:20
Aktuális - Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
18:36
Fórum 1. rész – közéleti magazin
19:02
Reklám
19:04
Fórum 2. rész – közéleti magazin
19:30
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
19:46
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
20:12
Reklám
20:14
Aktuális – Gyöngyös és a térség legfrissebb hírei
20:30
Képújság