Kezdőlap » Hírek - Aktuális » A magyar borok versenyképességének fokozása a legfontosabb témája a X. Szőlészeti és Borászati Konferenciának

A magyar borok versenyképességének fokozása a legfontosabb témája a X. Szőlészeti és Borászati Konferenciának

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A magyar borok versenyképességének fokozása a legfontosabb témája a X. Szőlészeti és Borászati Konferenciának, melyet Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter nyitott meg ma délelőtt Egerben. A 4 napos szakmai rendezvényen négy borvidék – az egri, bükki, mátrai és a tokaji borvidék szakemberei tanácskoznak.

A magyar borok versenyképességének fokozása a legfontosabb témája a X. Szőlészeti és Borászati Konferenciának, melyet Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter nyitott meg ma délelőtt Egerben. A 4 napos szakmai rendezvényen négy borvidék – az egri, bükki, mátrai és a tokaji borvidék szakemberei tanácskoznak.

Pásztor Csilla


Az Aktuális napi hírei (2009-01-21 )

Tovább az archívumra