Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Ingyen ölelés

Ingyen ölelés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Igazságkampányba kezdett a Jobbik Magyarország Mozgalom, hogy leleplezze a Fideszes korrupciót Magyarországon – ezt Bús Árpád Zsolt, a párt ifjúsági tagozatának országos alelnöke mondta el a gyöngyösi piacon tartott sajtótájékoztatóján.

Mészáros Lőrincet ábrázoló táblával érkezett a Jobbik stábja arra a sajtótájékoztatóval egybekötött akcióra, amelyben arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy – mint Bús Árpád Zsolt fogalmaz – Fideszes oligarchák lopják el Magyarországon a nép pénzét.

– Ehhez a kampányhoz csatlakozott egy akcióval a Jobbik ifjúsági tagozata is, melynek az a célja, hogy az itt mögöttem látható Mészáros Lőrinc táblát körbevisszük az országban, minden megyeszékhelyre, minden egyetemi városba, kampuszra eljuttatjuk, hogy a fiatalok megölelhessék, hátha rájuk ragad Pénztáros Lőrinc szerencséje és ők is sikeresek lesznek az életben – magyarázta.

A sajtótájékoztatón Bús Árpád Zsolt felsorolta a nagyvállalkozó Heves megyei érdekeltségit, valamint elmondta, hogy a fiatalok a jövőjüket külföldön képzelik el, nem tudnak vállalkozni sem, mert szerinte “a Fideszes földesurak nem csak a nép pénzét lopják el, hanem a fiatalok jövőjét is.”

– Mészáros Lőrincről köztudott, hogy közel 130 milliárd forintban érdekelt csak Heves megyében. Felhívtam a figyelmet arra, hogy a fiatalokat is érinti a Fideszes korrupció, hiszen ezért alacsonyak a bérek, ezért nincs elég pénz az oktatásra, ezért hagyják el a fiatalok Magyarországot -sorolta.

Bús Árpád Zsolt újra megemlítette, hogy a Jobbik kormányra kerülése esetén dupla büntetéssel sújtaná azokat a politikusokat, akiknél felmerül a korrupció gyanúja, valamit a politikusok családtagjait is vagyonosodási vizsgálatnak vetnék alá.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
A szomszéd vár – turisztikai magazin - ismétlés
14:58
Olasz hegyek - természetfilm
15:03
Üzleti negyed – gazdasági magazin - ismétlés
15:30
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2018. – Zárógála 3. rész
16:20
Jázmin néptáncegyüttes gála (részlet)
16:29
Reklám
16:33
G25 – gazdasági magazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó – válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Gyöngy Nemzetközi Folklórfesztivál 2018. – Nyitógála - USA
19:03
Reklám
19:06
Moziklip – mozi magazin - ismétlés
19:20
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból - ismétlés
19:33
Nézőtér – kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság