Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Új szórakozási lehetőséget kínál a fiataloknak a gyöngyösi Alternatív Ifjúsági Klub, amelyet a Fő téren, a Tiszti klubban találhatnak meg az érdeklődők

Új szórakozási lehetőséget kínál a fiataloknak a gyöngyösi Alternatív Ifjúsági Klub, amelyet a Fő téren, a Tiszti klubban találhatnak meg az érdeklődők

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Mindazokat várják, akik szabadidejüket dohányzás, alkoholizálás és drogok nélkül töltenék.

Csocsó, ping-pong, sakk, darts és sok más táblajáték közül válogathatnak az új gyöngyösi Alternatív Ifjúsági Klub látogatói. A Zöld Hullám Egyesület szervezésében megvalósult szórakozási lehetőség megnyitójára sokan eljöttek, a fiatal korosztály fogékony az új dolgokra.
Eleinte hétvégén lesz nyitva a klub, de a későbbieknek tervezik a hosszabb, gyakoribb nyitva tartást is. Este 6 és 9 óra között főként a kisebb diákokat várják amatőr bajnokságokkal és hangulatos játékokkal a Mátra Élővilágának Megismeréséért Egyesület szervezésében, így azok is el tudnak jönni, akiket nem engednek a szüleik sokáig kimaradni.
Este 9 óra után pedig az idősebbek veszik birtokukba klubot egészen éjjel 1 óráig. Õket már helyi zenekarok is szórakoztatják.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2009-09-29 )

Tovább az archívumra