Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Karácsonyi ünnepség az IBO-ban

Karácsonyi ünnepség az IBO-ban

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Karácsonyi ünnepséget tartottak az Idősek Bentlakásos Otthonában, ahol a lakókat az intézmény udvarán egy hangulatos műsorral, a nagyteremben pedig zenés összeállítással lepték meg. A meghitt hangulatú rendezvényen ajándékot is kaptak az otthon lakói.

Ady Endre: Karácsony című verse nyitotta meg az Idősek Bentlakásos Otthonának karácsonyi ünnepségét. Ezt követően egy-egy csillagszórót gyújtottak az intézmény és a város vezetői, majd egy lakó mondott köszönetet.

Az ünnepség a nagyteremben folytatódott, ahol Hiesz György polgármester hangsúlyozta: fontos, hogy szeretetben éljük meg a karácsonyt.

– Önök, akik kiszakadtak otthonról, nagyon remélem, azt hogy itt az otthonban a kedves kollégák, nővérkék segítségével azért csak otthonra találtak, és csak szeretetben, békében tudják itt a családtól távol ünnepelni – fogalmazott.

Maka Piroska intézményvezető elhelyezte saját díszét a karácsonyfán, és ezzel kívánt áldott ünnepeket.

– Én azt kívánom mindannyiuknak, hogy őrizzék meg szívüknek ezt a szeretetét, egymás felé irányuló szeretetüket, és ígérem, hogy mi is azon leszünk, valamennyi kollégámmal együtt, hogy viszonozzuk azt és megszépítsük az önök életét – mondta.

Majd egy zenés összeállítással, valamint só lámpával és házi készítésű szappannal ajándékozták meg az intézmény lakóit az ünnepség végén.


Tovább az archívumra