Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Húsvéti aszfaltrajz

Húsvéti aszfaltrajz

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Húsvéti aszfaltrajzolásra hívták a gyerekeket a két évvel ezelőtt elkészült Ifjúság utcai sporttelepre. A tavaszi szünet előtti napokban szerették volna a szervezők, ha kikapcsolódnak a kicsik. Kovács Zoltán a körzet képviselője elmondta: a jövőben két új kaput és két kosárpalánkot is kihelyeznek majd a pályára mintegy 500 ezer Ft értékben.

A Platán és Tündérkert úti tagóvoda ovisai valamint az Egressy Béni Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola alsó tagozatosai népesítették be az Ifjúság utcai sportpályát. Aszfaltrajzolásra hívták a gyerekeket, ehhez az igazán tavaszias, napsütéses idő is kedvezett.

A körzet képviselője elmondta: nem egy versenyt szerettek volna, hanem azt, hogy mindenki jól érezze magát és élje ki kreativitását.

– Igazából arra gondoltunk, hogy így a vakáció kezdete előtt, illetve a húsvéti ünnep közeledtével a gyerekek egy kicsit lazábbra vegyék a mai napot, illetve díszítsék fel ezt a viszonylag újonnan elkészült pályát és ezzel köszöntsék a nyolcvanasi lakókat – mondta el Kovács Zoltán.

A sportpályát két évvel ezelőtt újították fel, a tervek szerint azonban több elem is tovább bővítik, hogy még komfortosabb legyen a gyerekek számára.

– Két év körzet költségvetéséből sikerült így helyrehozni. Első évben megcsináltuk az alapot és tavaly sikerült leaszfaltozni. Természetesen sportcélokra szeretnénk mindenképpen ezt hasznosítani. Két kaput fogunk még ebben az évben kihelyezni, illetve hát tervben van, hogy két kosárpalánk is kikerül, és akkor fogja igazából a funkcióját elérni ez a pálya – vélekedett a képviselő.

A további fejlesztések mintegy 500 ezer forintba kerülnek majd – tette hozzá Kovács Zoltán, önkormányzati képviselő.


Tovább az archívumra