Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sétány épül

Sétány épül

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Megújul a Kinizsi tér. A játszótér melletti zöld területen sétányt építenek, napórát állítanak és sövénylabirintussal is gazdagodik a park. A munkálatokhoz szükséges közel 4 millió Ft-ot, önkormányzati forrásból biztosítják. A kivitelezési munkákkal május közepére végeznek.

Javában zajlik a Kinizsi tér felújítása, már az elmúlt évben tervezték ennek a parknak a korszerűsítését. A téren keresztül egy sétányt építenek, és több elemmel is bővül a terület.

A napórát szeretnék vandálbiztossá tenni, mert a szakembereknek már van rossz tapasztalatuk, ugyanis a park egyik fáját, vélhetően a téli időszakban, valaki elkezdte kifűrészelni, mutatja a főeladó. Egy teljesen egyedi, 10×6 méteres növénylabirintust is kialakítanak, amit remélhetőleg rendeltetésszerűen használnak majd a parkba érkezők- tette hozzá Kovalcsik József. Igazi pihenő övezetet szeretnének itt kialakítani, padokat helyeznek ki a sétány mellé.

A kivitelezési munkákat a Városgondozási Zrt. építési és parkágazata csinálja, az önkormányzati beruházás, közel 4 millió forint. A felújítás befejezését május közepére tervezik.


Tovább az archívumra