Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Az Együtt céljai

Az Együtt céljai

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sajtótájékoztatót tartott Gyöngyösön az Együtt. A heves megyei 2. számú választókörzetben induló Réz Ágnes ismertette azokat a célokat, amelyeket a párt országos és helyi szinten valósítana meg.

– Kiemelt fontosságúnak tartom a közutak minőségének javítását – mondta Réz Ágnes, aki az Együtt színeiben indul a 2. számú választókörzetben. Változtatna az egészségügy helyzetén, valamint nagyobb hangsúlyt fektetne a béremelések fontosságára is, szerinte ugyanis ezek a dolgok kevesebb figyelmet kaptak a kormány politikájában.

– Az együtt politikáját szeretném képviselni, de helyi érdekekben is gondolkodom. Az utak felújítása mellett kerékpárutakat is létesítenék, ami a sport és a turizmus szempontjából is hasznos lenne – vélekedett.

Hangsúlyozta az oktatás fontosságát is, melynek fejlesztése szerinte egy fejlett és modern társadalomnak az egyik legfontosabb alapja.

– Ha az oktatás a jelen állapotában marad, sokkal kevesebbet fognak keresni. Nem fognak tudni megfelelő munkalehetőséghez jutni. Ezek az igazi, vidéket is érintő problémák – fejtette ki.

Réz Ágnes szerint, azért is érdemes lenne rá szavazni, mert a nők megfelelő képviseletet kaphatnának a parlamentben.


Tovább az archívumra