Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Közös főzés

Közös főzés

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Közös főzésre invitálta pedagógusnap alkalmából a Gyöngyösi Károly Róbert Campus az intézmény tanítóit és dolgozóit. A program célja a közösségi szellem erősítése és a közös kikapcsolódás lehetőségének biztosítása volt.

Brassói aprópecsenye, pörkölt és tárcsán sült hús is készült a Károly Róbert Diákhotel udvarán ma délelőtt. A pedagógusnapi programon tanárokból és az intézmény más dolgozóiból álló, összeszokott csapatok főztek.

– Sertéscomb készül. Különböző páclében van elkészítve a husi, rozmaringos, mustármagos, oregánós. Tegnap bepácoltuk, ma pedig megsütjük. Szerencsére az időjárás is kedvez. Ez a csapat szokott gyakran együtt főzni? Hát ha nem is főzünk együtt, de együtt szoktunk délutánonként eszegetünk, sütizünk, megünnepeljük a szülinapokat, és ez egy kiváló alkalom, hogy együtt legyen a közösség – vélekedett Dr. Baranyi Aranka egyetemi docens.

A Károly Róbert Campuson és az intézmény jogelődjében is komoly hagyománya volt már a pedagógusnapi programnak, melynek célja az intézményben dolgozó emberek csapattá kovácsolása.

– A fontossága elsősorban abban van elsősorban, hogy kiszakadjunk a hétköznapi teendők közül egy kicsit és elfelejtsük az ottani problémákat, kérdéseket, a másik pedig a csapatépítés jellege. Ilyenkor azért a tanszékek dolgozói egymás között is, illetve az egységek dolgozói egymás között is, illetve egymással jobban keveredve megismerhetik egymást, a kancellária oldal az oktatási területet – magyarázta dr. Bujdosó Zoltán főigazgató.

Az intézmény vezetősége fontosnak tartja a közösség építést, ezért egy évben több alkalommal is szerveznek az oktatóknak a pedagógusnapihoz hasonló szabadidős programokat.


Tovább az archívumra