Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Karácsonyi fogadást tartottak a Kékes étterem különtermében

Karácsonyi fogadást tartottak a Kékes étterem különtermében

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Az eseményen Hiesz György polgármester értékelte a 2009-es év eredményeit és átadták az év vállalkozója és az év sportolója díjakat is.

A gazdasági válság hatásai érezhetőek voltak: csökkentek az adóbevételek, nagyon sok munkahely szűnt meg. Mégis sikeresnek értékelte Hiesz György polgármester a 2009-es évet.

Előrelépések történtek az infrastrukturális fejlesztések, intézmény-felújítások, szállodafejlesztések terén is, jórészt a helyi vállalkozásoknak köszönhetően. Közülük egynek, az idén ősztől az ország első magán állatkertjeként működő Szórakozoo Állatkertnek ítélték oda az idén az Év vállalkozása díjat.

Az év közössége díjat a Bugát Pál Kórház kollektívája nevében Assani Omar orvos igazgató vette át. Az intézmény vezetője az elismerést a város vezetőinek és lakóinak megelőlegzett bizalmaként értékelte.

A karácsonyi fogadáson adták át az év sportolója díjakat is. Ezeket az idén felnőtt triatlon eb-n bronzérmes Kovács Zsófia, a búvárúszó világbajnok Vilhelm Szilárd és a Gyöngyösi Kézilabda Klub kapta.

Borbándi Erik


Az Aktuális napi hírei (2009-12-22 )

Tovább az archívumra