Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Építik a jégpályát

Építik a jégpályát

Már építik a korcsolyapályát Gyöngyösön. Az építkezés első fázisában felállítják a sátrat, ezt követi a pálya szerkezetének kialakítása, kordonok illetve palánkok építése, valamint a hűtőgép beüzemelése. A pályát december 1-től lehet igénybe venni a megszokott nyitvatartással és belépő árakkal.

Annak ellenére, hogy novemberben még 15 fok felett van a hőmérséklet napközben, már a télre készülnek a jégpálya üzemeltetői. A korcsolyázók örömére már épül a korcsolyapálya a városi strandfürdő területén.

– Éppen a háttérben lehet látni, hogy megérkezett a nagysátor, ami azt jelenti, hogy a tavalyi léptékű lesz, tehát egy 15m x 45m-es ezalatt természetesen ott lesz a jégpálya és a közönség számára az a fajta várakozó helyiség, ahol lehet menet közben nézegetni a gyerekeket. Bízom benne, hogy tavalyi mértékhez hasonló színvonalon tudjuk majd biztosítani a korcsolyázás lehetőségét itt Gyöngyösön a városi strandfürdő területén – fogalmazott Juhász Péter, a Sportfólió Kft. ügyvezető igazgatója.

A munkálatok mellett a korcsolyákat is élezik, emellett 100 új darabbal bővítették a készletet. Juhász Péter kiemelte: a meleg őszi időjárás miatt december 1-jén nyitják meg a pályát az érdeklődők számára. Ezt megelőzi egy nyitóbuli november 30-án, melyre ingyenes lesz a belépés.

– Maradnak azok a fajta programok, amiket már az elmúlt évben a közönség szívesen látott, lesz jégdisco, lesz sportverseny, illetve lesz egy-két meglepetés sztárvendég is. Erről még most azért sokkal többet nem szeretnék mondani, már a megnyitóra is egy nagyon ismert dj és zenész fog érkezni. Én abban bízom, hogy jó lesz a 18/19-es koriszezon is, és remélem, hogy minél többen ellátogatnak majd – tette hozzá az ügyvezető.

A nyitvatartási rend az elmúlt években megszokott felosztásban, délelőtt, kora délután és esti időszakban valósul meg, a megszokott belépőárakkal.


Tovább az archívumra
Hirdetés

Mai műsor

00:00
Képújság
14:30
Műsorismertetés
14:31
Nemzetiségi magazin - ismétlés
14:59
Zeneiskolások előadása - Szita Jázmin - Telemann: Menüett
15:01
Városháza – Jászárokszállás magazinja - ismétlés
15:30
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
15:50
Nemzeti Regatta 2019.
16:04
Nappali 1. rész – életmódmagazin - ismétlés
16:30
Reklám
16:34
Nappali 2. rész – életmódmagazin - ismétlés
17:00
Képújság
18:00
Műsorismertetés
18:01
Tallózó - válogatás a hét legfontosabb eseményeiből
18:21
Reklám
18:24
Híradás plusz – megyei hírműsor
18:54
Zeneiskolások előadása - Szendrei Dávid - Kiss Norisz - Liszt: II. magyar rapszódia
19:04
Reklám
19:06
Moziklip - mozi magazin - ismétlés
19:22
Turmix – válogatás a legnépszerűbb műsorainkból – ismétlés
19:33
Nézőtér - kulturális magazin - ismétlés
20:03
Nápolyi 3. rész - ismétlés
20:30
Képújság