Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Gázrobbanás történt tegnap késő délután Gyöngyösön, az Ipar úton

Gázrobbanás történt tegnap késő délután Gyöngyösön, az Ipar úton

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A balesetben két munkás könnyebben megsérült. A helyszínt a forgalom elől az erős gázszivárgás miatt több órára lezárták. A gázszolgáltató szakemberei mára már elhárították a problémát.

Ezek már a mai állapotok a tegnapi gázrobbanás helyszínén. Tegnap 16 óra 55 perckor érkezett a bejelentés a gyöngyösi tűzoltó-parancsnokságra, hogy az Ipar út és a Déli-külhatár út kereszteződésénél gázrobbanás történt. Az ipari parkban található gázfogadó állomáson robbant fel egy gázvezeték. A balesetet egy munkagép okozta, amikor a munkagödörben egy 340 milliméter átmérőjű vezetéket javítottak.

A helyszínen két munkás dolgozott, őket a mentők azonnal a kórházba szállították. A gázszolgáltató emberei is a helyszínre érkeztek, mert a gáz nem égett a robbanás után, de nagy mennyiségben áramlani kezdett, emiatt a rendőrség a környéket lezárta. A mai nap folyamán már helyreállították a problémát a gázszolgáltató szakemberei. Mivel az eset a városon kívül az ipartelepen történt, lakóházak és emberek nem kerültek veszélybe.

Farkas – Nagy Nóra


Az Aktuális napi hírei (2010-02-24 )

Tovább az archívumra