Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Kirándulást és 3 zsák édességet nyert saját osztályának az egyik tanárnő a Felsővárosi Általános Iskolában

Kirándulást és 3 zsák édességet nyert saját osztályának az egyik tanárnő a Felsővárosi Általános Iskolában

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

Sulyokné Prokai Edinát a szülők nevezték be egy internetes portál szépségversenyére, ahol harmadik helyezést ért el a szavazatok alapján.

Tavaly szeptemberben indult a „II. Bulváros Osztályfőnök Szépségverseny” az egyik internetes oldalon. Sulyokné Prokai Edinát, a Felsővárosi Általános Iskola tanárnőjét egy lelkes anyuka nevezte be, és a többi szülő, valamint a rokonok segítségével sikerült a harmadik helyre hozniuk a szavazatokkal. Az ünnepélyes átadó Nyíregyházán volt, ahová három diák is elkísérte a tanárnőt.

A tanárnőre több mint 120 ezer szavazatpont érkezett, és közel 10 ezren nézték meg a fényképét. Az eredménynek mindenki örül, de főként a diákok lehetnek boldogok, mert májusban egy ingyenes kiránduláson vehetnek majd részt Vásárosnaményben, az Evelyn Villa Parkban.

A kiránduláson kívül 3 zsák édesség is a nyeremény részét képezi. A szervező weboldal idén is meghirdeti a versenyt, és férfi pedagógusok jelentkezését is várják majd.

Sütő Dániel


Az Aktuális napi hírei (2010-02-26 )

Tovább az archívumra