Kezdőlap » Hírek - Aktuális » Sajtótájékoztatón emelte ki a munkahelyteremtés fontosságát a Fidesz-KDNP gyöngyösi jelöltje, Balázs József, miután tegnap elindult a Fidesz-kampány

Sajtótájékoztatón emelte ki a munkahelyteremtés fontosságát a Fidesz-KDNP gyöngyösi jelöltje, Balázs József, miután tegnap elindult a Fidesz-kampány

Ez a cikk több mint egy éves információkat tartalmaz!

A politikustól megtudtuk: a Mátrai Erőművet kulcsszereplőnek tartják a térség legnagyobb munkaadójaként, így támogatják a cég továbbfejlesztését.

A Fidesz-KDNP programjában is olvasható elképzelések szerint a cél egymillió új munkahely teremtése, és fontos a meglévő munkahelyek védelme a Mátraalján is – szögezte le a pártszövetség gyöngyösi jelöltje, Balázs József. Tehát kulcskérdés a jövőben a Mátrai Erőmű működésének biztosítása és továbbfejlesztése – mondta a politikus.

A többi gazdasági szereplővel is fenn kell tartani a párbeszédet – jelentette ki a jelölt. Minden vállalkozás számára előnyt jelenthet az adminisztrációs terhek csökkentése, egy hatékony, szolgáltató állam kialakítása, adócsökkentés mellett, mert kisebb adómértéknél a külföldi tapasztalatok szerint javul a befizetési morál – húzta alá Balázs József.

Egyfajta új Széchenyi-terv kell a kis-és középvállalkozások számára, ez adhat lendületet a térségben tevékenykedő cégeknek is – hangsúlyozta Balázs József.

Faragó Zoltán


Az Aktuális napi hírei (2010-03-16 )

Tovább az archívumra